Bilinçli Anneler, Sağlıklı Nesiller, Mutlu Aileler

Güncelleme Tarihi: 05/09/2019

Anne adaylarımıza verdiğimiz eğitimler hız kesmeden devam ediyor.

Anne sağlığının niteliğini arttırarak, anne adaylarının güvenli gebelik sürecini destekleyen, doğum ve doğum sonu bireysel bakım ve bebek bakımıyla ilgili konularda destek olmayı hedefleyen ‘’Gebe bilgilendirme sınıfımız’’; eğitimcilerimiz eşliğinde hizmet veriyor.

Gebe bilgilendirme sınıfına kayıtlı gebelerimize eğitimi; uzman hekim ve ebe desteğiyle sağlıyoruz. Eğitmenimiz Ebe Sevilay Yayla’nın özverili çalışmalarının yanısıra; birebir uygulamalı görsel, işitsel ve nesnel materyallerle gebelerimizin aktif olarak sürece dahil olması sağlanmaktadır. Aynı zamanda gebelik sürecinin annede yaptığı duygusal, metabolik ve fiziksel değişimlere uyumu için maksimum çaba harcanmaktadır.

Fizyolojik olduğu kadar karmaşık, yorucu ama bir o kadar da mucizevi olan gebelik sürecini mutlu ve sağlıklı geçirmeleri ve bilhassa normal doğumu desteklemek için gebelerimize eğitim veriyoruz.

Her bebeğin hakkı, asla vazgeçilmezimiz olan ‘’ANNE SÜTÜ’’nün önemi emzirme teknikleriyle yine bu eğitimlerimizde uygulamalı olarak anlatılmaktadır.

Bizden destek almak isteyen tüm gebelerimizi Gebe Bilgilendirme Sınıfımıza davet ediyoruz.

gebebs003.jpg