Hastanemizin Çocuk Kan Alma Birimi Yenilendi

Güncelleme Tarihi: 18/09/2019

Hastane yönetimimizin girişimiyle çocuk kan alma birimimiz çocukların severek izlediği çizgi film karakterlerinin resmedildiği devasa tablolar sayesinde; daha ferah, eğlenceli ve rengarenk bir atmosfere büründü.

Çocuklarımız iğne ve sağlık çalışanları ile korkutularak büyütülüyor. Kan aldırmak için gelen çocuklarımızda da korku, ağlama, kaçma gibi istenmeyen ve süreci zorlaştıran boyutta davranışlar oluyor. Maalesef ebeveynlerde ise gerginlik durumu, haliyle sağlık personelimiz de stres yaşıyor.

Biz ‘’Beyhekim Devlet Hastanesi’’ olarak bu çalışma ile çocukların sanki bir oyun alanına giriyormuş gibi hissetmelerini sağlamaya çalıştık. Hazırlanmış olan bu bölümün çok faydalı olduğunu ve amacına hizmet ettiğini gördük.

Tüm çocuklarımıza ve hastalarımıza sağlıklı günler dileriz...

• cocukka001.jpg
  • cocukka002.jpg