VALİMİZ VE İL SAĞLIK MÜDÜRÜMÜZDEN ANLAMLI ZİYARET

Güncelleme Tarihi: 01/10/2019

KONYA Valisi Cüneyit Orhan TOPRAK, eşi Hanımefendi ve İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet KOÇ hastanemizde tedavi gören hastalarımızı ziyaret etti.

Hastane Başhekimimiz Uzm. Dr. Abdülcelil KALEM, Müdürümüz İsmail Nebi YAYLIOĞLU ve değerli personelimizin de eşlik ettiği yatan hasta servisinde hastalarımıza ve yakınlarına iyi dileklerde bulunan Vali TOPRAK ve eşi Funda TOPRAK Hanımefendi ziyaretleriyle hastalara moral oldular.

Sayın Başhekimimiz, hastalarımıza gereken hizmeti almaları hususunda tüm imkanları sunduklarını ve tüm personelimizin özverili, ilgili, profesyonel hizmeti esirgemediğini aktardı. Ayrıca hastalarımızın istek, şikayet ve taleplerini değerlendirdiklerini; iyileştirme ve inovasyon açısından ne gerekiyorsa yapmaya hazır bulunduklarını dile getirdi. Bu süreçte imkanlarını esirgemeyip desteğini hissettiğimiz Sayın İl Sağlık Müdürümüz, Prof. Dr. Mehmet KOÇ’a da  teşekkürlerini sundu.

Sayın KALEM; ‘’Hizmet sektöründeyiz ve hata götürmez işin sorumluluğunun bilinciyle bu gemideyiz. Bu bir ekip işi ve biz hep birlikte vatandaşımıza en iyi sağlık hizmetini vermeye devam edeceğiz.’’ dedi.