İL SAĞLIK MÜDÜRÜMÜZ HASTANEMİZİ ZİYARET ETTİ

Güncelleme Tarihi: 09/10/2019

İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç, hizmet başkan ve yardımcıları hastanemizde görev yapan çalışanlar ile ayrı ayrı düzenlenen toplantılarda bir araya geldiler. Beyhekim Devlet Hastanesi değerlendirme programına hastanemizde görev yapan temizlik çalışanlarımız ile toplantı yaparak başlayan Prof. Dr. Koç ve beraberindeki hizmet başkanları, bu toplantının ardından güvenlik, yemekhane, klinik destek ve teknik hizmetler personelimiz ile bir araya geldiler. Günün 3.toplantısını ebe ve hemşirelerimiz ile yapan Prof. Dr. Koç ve hizmet başkanları bu toplantının ardından ise hastanede görevli hekim ve eczacılarımız ile istişarelerde bulundular. Günün son toplantısını tıbbi sekreterlerimize ayıran Prof. Dr. Koç bu toplantının sonunda da hastanedeki birim ve klinikleri gezerek tedavi gören hasta ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti.

Beyhekim Devlet Hastanesi’nde sunulan sağlık hizmetlerini yerinde görmek, ihtiyaçları ve sorunları tespit etmek amacıyla birim birim değerlendirme toplantıları yaptıklarını vurgulayan Prof. Dr. Koç,  “Konya sağlığı adına hizmet sunan her birim bizler için önemlidir. Hiçbiri diğerinden daha geri değildir. Bu nedenle bütün çalışanlarımızı dinleyelim, bütün birimlerimizle bir araya gelelim ve yaşanılan aksaklıkları konuşalım istedik” şeklinde konuşarak yapılan toplantıların önemine değindi.

İl Sağlık Müdürümüz ve tüm hizmet başkanları ile karşılıklı konuşma ve dertlerini anlatma fırsatı bulan Beyhekim Devlet Hastanemizin kıymetli çalışanları ve değerli idarecilerimiz de toplantılardan duydukları memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler.

• ismziyaret003.png
  • ismziyaret005.png