BAŞHEKİM VE HASTANE YÖNETİMİNİN KREŞ ZİYARETİ
06 Ekim 2023

Başhekim Dr. Öğretim Üyesi Mehmet MERMER ve hastane yönetiminin katılımıyla  kreşimizde kahvaltı programı gerçekleşti. Öğretmenlerimiz, kreş personelimiz ve kreşimizin minikleri kahvaltı programı esnasında Başhekim MERMER ile tanışıp  sohbet etmişlerdir. Kahvaltı sonrasında tüm sınıfları ziyaret eden ekip neşeli anlara şahit olmuştur.
     Başhekim Dr. Öğretim Üyesi Mehmet MERMER, tüm çocuklarımıza hediyelerini tek tek verirken; teşekkürlerini kocaman gülücüklerle gösteren çocuklarımız yüzleri güldürdü. Sonrasında öğretmenlerimiz, sınıf yardımcılarımız ve kreş personelimiz de hediyelerini Sayın MERMER’in elinden alırken nazik ziyaretleri için teşekkürlerini sundular.
     Kreş müdürü Hatice SUNA eşliğinde çocuklarımızın hazırladığı el emeği “Sonbahar temalı” tablo bir öğrencimiz tarafından günün anısına Sayın Başhekim MERMER’e hediye edilmiştir.

kreskahvalti001.JPG

kreskahvalti002.JPG