28 NİSAN DÜNYA LABORANTLAR GÜNÜ
26 Nisan 2024

Başhekim Dr. Öğr. Üyesi Mehmet MERMER, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Dudu KESGİN ve yöneticilerimizin katıldığı Laborantlar Günü programı hastanemizin konferans salonunda gerçekleşti. Hastanemizde çalışan Laborant arkadaşlarımız bu özel günde yapılan kutlama programından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirirken teşekkürlerini sundular.
     Meslekte 30 yılını doldurmuş olan kıymetli çalışanlarımız Başhekim Dr. Öğr. Üyesi Mehmet MERMER’in elinden teşekkür belgelerini alırken duygusal anlar yaşandı.
     İnsan sağlığının korunması ve daha kaliteli bir yaşam sunulması hususunda, sağlık sektörünün kıymetli birer üyesi olan,  “Tıbbi Laboratuvar Teknikeri ve Teknisyenlerimizin, 28 Nisan Dünya Laborantlar Günü'nü" kutluyoruz.
laborantlargünü